Administracion de fincas blog

Una forma distinta de administrar

Espais per Conviure: Una forma eficient d’administrar la seua comunitat

on 5 octubre, 2016

 Espais per Conviure naix amb la vocació de prestar un servici a les comunitats de forma diferent, solucionant tant els aspectes quotidians de la comunitat com oferint noves alternatives per a aprofitar els espais comuns d’una forma eficient i pràctica.

Por la nostra experiència en altres sectors, podem concebre els espais comuns (trasters, corrals, vestíbuls, espais annexos, locals, terrasses, jardins, etc…) com a oportunitats per a posar en pràctica xicotets projectes que poden aportar un valor afegit a la comunitat. Més informació: «Otros Servicios».

Des de «Acceso Clientes» podrà també participar activament en la gestió de LA SEUA comunitat, des de la plataforma interactiva que posem a la seua disposició. «En ella podrà tindre accés a tota la documentació de la seua comunitat, oferint-li màxima transparència així com la possibilitat de comunicar-se de forma fàcil amb la resta dels participes en la gestió de la seua comunitat.

Espais per conviure millorarà la relació veïnal i amb el seu administrador, fent que la gestió de la comunitat siga quelcom que compartir, aportant idees i tenint la tranquil·litat que té contractada la millor opció calidad/precio en els seus subministraments i contractes.

 

Espais per conviure Coop V.

info@espaisperconviure.es

Tel 602691517

www.espaisperconviure.es


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


2 + 4 =